Spre orizont .. și mai departe ...


Domenii de activitate:

Servicii de handling pentru carburanti aviatie
AVIAROM SA presteaza servicii de handling pentru carburanti de aviatie, atat benzina de aviatie AVGAS 100LL cat si petrol turboreactor tip Jet A-1.

Compania noastra este autorizata ca agent aeronautic de handling conform RACR-AD-AAH.

Pentru stocarea combustibilului, AVIAROM SA dispune de facilitati de depozitare situate in Iasi:
- un rezervor pentru combustibil tip Jet A-1, rezervor fix, orizontal, cu pereti dubli, din otel carbon protejat la interior cu vopsea epoxidica.
- un rezervor pentru benzina de aviatie AVGAS 100LL, rezervor fix, orizontal, cu pereti dubli, din otel carbon protejat la interior cu vopsea epoxidica.

Carburantii sunt transportati direct din rafinarii cu mijloacele proprii de transport, iar alimentarea aeronavelor se realizeaza cu ajutorul echipamentelor mobile de alimentare.

Pe intreg ciclul de aprovizionare rafinarie - facilitati de depozitare se verifica in permanenta calitatea produselor prin prelevarea de probe si analize efectuate de catre laboratorul de combustibili al SC ROMAERO SA, agent agreat de catre ACR (Autoritatea Aeronautica Civila).

Inainte de alimentarea aeronavelor sunt prelevate probe de produs si se testeaza cu Shell Water Detector (in cazul Jet A-1) si cu Dry Water Finding Test Paper (in cazul AVGAS 100LL).

Comercializare carburanti pentru aviatie
AVIAROM SA poate furniza orice cantitate de carburanti de aviatie dispunand atat de spatii de depozitare autorizate cat si de mijloace de transport si instalatii de alimentare a aeronavelor.

AVIAROM SA distribuie urmatoarele categorii de carburanti de aviatie:
• Benzina de aviatie AVGAS 100LL
• Petrol de aviatie JET-A1
Carburantii comercializati sunt omologati conform normelor in vigoare privind cerintele de calitate.

Oferim preturi competitive ce sunt negociate functie de cantitatea si locatia de livrare.

Comercializare carburanti auto
AVIAROM SA comercializeaza en gross si en detail carburanti auto, prin statia proprie de distributie.

Principalii furnizori: OMV PETROM SA si ROMPETROL DOWNSTREAM.

Distributie en-gross se realizeaza cu mijoacele proprii de transport (autocisterne si semiremorci cisterna) direct la sediul dumneavoastra.

Pentru firmele care detin parcuri auto mici asiguram alimentarea cu carburanti direct din statia proprie de distributiem, situata intr-o zona strategica cu acces facil din toate zonele orasului.

Principalii nostri parteneri sunt din domeniul agriculturii, serviciilor publice locale, firme de transport.


Transport produse periculoase
AVIAROM SA detine in cadrul parcului auto autovehicule destinate transportului ADR, atat pentru utilizarea proprie cat si pentru prestarea de servicii la parteneri:
1. Ansambluri de autovehicule cap tractor cu semiremorca cisterna cu o capacitate totala de peste 70.000 litri
2. Autocisterne cu capacitatea de 7500 litri fiecare

Toate mijloacele de transport sunt licentiate de catre ARR ( Autoritatea Rutiera Romana), precum si autorizatii si certificate de inspectie tehnica COV in exploatare pentru transport produse periculoase emise de IPROCHIM SA - grupul ADR & COV.Prestare de servicii aviochimice
AVIAROM SA detine autorizatia nr. LA-36 acordata de catre Autoritatea Aeronautica Civila (ACR) pentru urmatoarele tipuri de operatiuni aviatice:

- operatiuni in folosul agriculturii si silviculturii (erbicidari cu substante lichide, fertilizari cu substante lichide/granulate, combaterea daunatorilor, tratamente la vita de vie si cartofi

- operatiuni de supraveghere aeriana a obiectivelor terestre

- operatiuni pentru protectia mediului (stingere incendii)

Personalul de specialitate pilotii si mecanicii naviganti si terestri sunt de un inalt profesionalism avand o vasta experienta in acest domeniu si mii de ore de zbor pe aceste tipuri de aeronave.